dierenspeciaalzaak tekst spoorzicht tekst
header1.jpg

Welkom bij dierenspeciaalzaak "Spoorzicht"

jubileum50.jpg

Wij bieden u via onze website een overzicht van onze winkel, die al tientallen jaren gevestigd is in Terborg, schuin tegenover het NS-station. Een uitstekende locatie met een ruime parkeergelegenheid.

In de ruim opgetrokken winkel vindt u maar liefst meer dan 20 merken honden voeders en diverse merken katten voeders.

U wilt voor uw huisdier toch ook het beste? Kies dan voor deskundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring.

Klantkaart.
Vanaf heden is het mogelijk om een klantenpas bij ons aan te vragen. Met deze pas kunt u als klant punten sparen bij elke aankoop. Deze punten worden bij voldoende saldo omgezet in een waardebon. Gekoppeld aan deze klantenpas zit ook een spaarsysteem voor voerbalen op basis van een 10 + 1 actie.( zie klantkaart)
 

Woensdag 23 Mei is De Rijdende Dierendokter weer aanwezig tussen 14.30 en 15.30 uur.

Op vrijdag 25 mei is Digitaalfoto.com, een van de beste dierenfotografen van het land, van 12.00 tot 16.30 uur in onze winkel aanwezig om een professionele foto van uw huisdier te maken! U krijgt gegarandeerd een leuke foto GRATIS mee! De foto's krijgt u direct mee, u hoeft dus niet dagen lang te wachten tot u de mooie foto van uw huisdier aan de muur kunt hangen!

Dierenspeciaalzaak Spoorzicht: Stationsweg 20 - 7061 CT - Terborg - T: 0315 324370 E: info@dierenspeciaalzaakspoorzicht.nl
webdesing en hosting: voskotan webservices